• "Gratis warm eten voor alle kindjes"

    Het KleurPaleis

  • "Al jouw wensen staan centraal"

    Het KleurPaleis

Kwaliteit

  • Jouw kindje verdiend het beste
  • Het KleurPaleis is bewust bezig met kwaliteit
  • Gediplomeerde medewerkers
Kinderopvang aanvragen

Het KleurPaleis heeft de verantwoordelijkheid om constant kwalitatieve kinderopvang te blijven bieden die aansluit op de verwachtingen en behoeften van ouders. Dit zorgt ervoor dat het gehele team van Het KleurPaleis bewust bezig is met kwaliteit.

Gediplomeerde pedagogisch medewerkers

Als kinderopvang zorg je voor het dierbaarste bezit van ouders. Dit brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Het hele team van Het KleurPaleis staat voor kinderopvang van de hoogste kwaliteit. Wij zijn als kinderopvang voortdurend bezig de kwaliteit van onze opvang nog beter te maken. Al onze pedagogisch medewerkers bezitten voldoende kennis, vaardigheden en persoonlijke eigenschappen om zo goed mogelijk te zorgen voor de kinderen die aan ons worden toevertrouwd. Alle medewerkers hebben minimaal een pedagogische middelbare beroepsopleiding voltooid. Dit is volledig in overeenstemming met de opleidingseisen uit de CAO Kinderopvang. Uiteraard is iedere medewerker in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De leidinggevenden hebben allemaal een hbo-diploma of gelijkwaardig niveau. Het KleurPaleis biedt de beste zorg en opvang voor jouw gezin.

GGD Inspectierapporten

Het KleurPaleis voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen gesteld door de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Helderheid en transparantie vinden wij heel belangrijk. Voor meer informatie over de GGD-inspecties van onze vestigingen kun je de rapporten inzien van de verschillende locaties.

Hoge cliënttevredenheid van een 9,1!

Een laatste indicator van de kwaliteit van onze kinderopvang is het onderzoek dat we jaarlijks uitvoeren. Daarin kunnen onze cliënten aangeven hoe tevreden ze waren met de opvang en de medewerkers. Uit ons laatste onderzoek kwam een tevredenheidscijfer van maar liefst een 9,1 op 10!

Deskundigheidsbevordering

Al onze medewerkers zijn natuurlijk gediplomeerd en zeer ervaren. Om de kwaliteit van onze medewerkers op peil te houden, bieden we de medewerkers regelmatig cursussen en bijscholingen aan. Op die manier blijven onze medewerkers op de hoogte van de nieuwste inzichten op het gebied van kinderopvang en pedagogiek. Hierdoor kunnen we garanderen dat jouw kinderen de beste begeleiding en zorg krijgen. Deskundigheidsbevordering staat hierbij centraal. Jaarlijks worden er daarom twee studiedagen gehouden voor het personeel.

Pedagoog

Het KleurPaleis heeft ook een pedagoog aan huis. Zij ondersteunt de medewerkers van de verschillende groepen bij opvoedvragen en kan ook ouders ondersteuning bieden bij de opvoeding. Hiermee garanderen we een veilige en stimulerende omgeving voor de kinderen in onze opvang en laten ouders met een gerust hart de zorg aan onze professionals over.

Vragen?

Als je nog vragen hebt, of benieuwd bent wat wij voor je kunnen betekenen, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar! Bel GRATIS naar onze infolijn op het nummer 0800-6667888 of stuur een e-mail naar info@KleurPaleis.nl.

 

Kinderopvang aanvragen