• "Gratis warm eten voor alle kindjes"

  Het KleurPaleis

 • "Al jouw wensen staan centraal"

  Het KleurPaleis

Inschrijven

 • 24/7 online aanmelden
 • Zonder account te hoeven aanmaken
 • In minder dan 5 minuten

Vrijblijvend opvang en/of rondleiding aanvragen

Ben je klaar om je aan te melden voor de beste kinderopvang? Via het onderstaande formulier kun je heel gemakkelijk de inschrijving regelen voor de kinderopvang. Je kunt daarbij aangeven voor welke dagen je opvang nodig hebt en voor welke dagdelen, ’s ochtends, ’s middags of een hele dag. Ook kun je aangeven of het gaat om dagopvang voor kinderen uit de leeftijdscategorie 0 – 4 jaar, buitenschoolse opvang voor de basisschoolleeftijd of voorschoolse opvang voor 4 – 12 jarigen. Ook kun je aangeven voor welke locatie je kiest en wanneer de opvang in moet gaan.

Heb je nog vragen of ben je benieuwd wat wij allemaal voor je kunnen betekenen? Of wil je je aanvraag liever telefonisch doen? Schroom dan niet om even te bellen. Wij staan altijd voor je klaar! Je kunt GRATIS naar onze infolijn bellen op het nummer: 0800-6667888.

online aanmelden

 1. * dit is een verplicht veld
 2. *
 3. *
 4. *
 5. *
 6. *
 7. *
 8. *
Opvang gegevens
Dagdelen
 1. *
 2. *
 3. CAPTCHA
 

 

Plaatsingsprocedure

Bij inschrijving wordt er vanuit de locatie contact met u gezocht om een afspraak in te plannen voor het bespreken van het plaatsingsovereenkomst. Tijdens deze afspraak ontvangt u het plaatsingsovereenkomst in tweevoud. Als u akkoord gaat dan is een ondertekend exemplaar voor ons en een exemplaar voor u. Bijgaand zal u voor de algemene voorwaarden moeten tekenen. Als dit rond is dan is u plek definitief. U zult onze informatiebrochure, privacyreglement, huishoudelijk reglement en sluitingsdagen meekrijgen. Mocht er op de dagen die uw voorkeur hebben geen opvang geboden kunnen worden dan zullen wij dit met u bespreken.

De plaatsing

Voordat u gebruik zult maken van onze opvang zullen er twee wendagen ingepland worden. Dit betreft een ochtend van drie uurtjes en een middag van drie uurtjes. Na de eerste wendag zal er een intakegesprek plaats vinden met de mentor van u kind. De mentor is degene die de observaties van u kind zal uitvoeren gedurende de periode dat u kind op haar groep verblijft. Tijdens de intake worden de toestemmingsformulieren besproken en ondertekend. Dit zal gaan over het maken van foto’s en meegaan met uitstapjes etc.

Contractduur

Het contract van het kinderdagverblijf loopt van vanaf de contractdatum tot de dag dat uw kind vier jaar word. Mocht dit in de vakantie plaats vinden, dan zal het contract tot eind van de vakantie lopen.
Het contract van de buitenschoolse opvang loopt vanaf de dag dat uw kind naar de buitenschoolse opvang gaat tot hij of zij naar de middelbare school gaat. Eerder stopzetten is mogelijk op basis van onderstaande voorwaarden.

Wijzigingen of opzeggen

Opzegging of wijziging dient u schriftelijk of digitaal door te geven. Bij een wijziging wordt er een nieuw plaatsingsovereenkomst opgemaakt. Deze zal in tweevoud ondertekend moeten worden. Een exemplaar voor de locatie en een exemplaar voor de ouder. Voor het opzeggen van de plaatsingsovereenkomst geldt een opzegtermijn van één maand. Is de opvang nog niet gestart? Dan heeft u tot één maand vóór de ingangsdatum de mogelijkheid om de plaatsingsovereenkomst te annuleren en/of dagdelen te minderen. Annuleert of wijzigt u het contract binnen 1 maand voor de ingangsdatum? Dan geldt de opzegtermijn van 1 maand. De opvangkosten, vanaf startdatum van het contract tot datum van opzegging, worden bij u in rekening gebracht. Opzeggingen kunnen alleen voor de 1e of de 16e van de maand plaats vinden.

Betalingsvoorwaarden

De betalingsvoorwaarden bij Het KleurPaleis worden als volgt in kaart gebracht; Als u gebruik maakt van de diensten van Het KleurPaleis ontvangt u maandelijks een factuur. U zult in het begin de factuur voorafgaand aan de maand waarop de factuur betrekking heeft krijgen. U betaald vooraf de gehele maand af te nemen kinderopvang gerelateerd aan het aantal uur en het bedrag van uw plaatsingsovereenkomst.
U ontvangt elke maand rond de 20e van de maand uw factuur. U wordt verzocht om het bedrag dat in rekening wordt gebracht naar ons over te maken onder vermelding van het factuur –en klantnummer.

Vragen?

Als je nog vragen hebt, of benieuwd bent wat wij voor je kunnen betekenen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar! Bel GRATIS naar onze infolijn op het nummer 0800-6667888 of stuur even een e-mail naar info@KleurPaleis.nl.